Perie ceramica profesionala pentru par 32 mm pentru frizerie

42,00 RON (TVA inclus)
Livrare de la 12.90 lei.

Descriere

Perie rotunda profesionala gri pentru aranjarea parului cu uscatorul de par. Peria ceramică ionică se utilizeaza pentru uscare, ondulare și aranjare par, simplu si rapid, chiar si acasa, nu doar la salon. Peria antistatica cu marimea de 32 mm îți prinde perfect părul și ii ofera volum, mărind viteza de uscare și făcând coafarea simplă.


Cilindrul acoperit cu ceramică se încălzește mai repede și este poros pentru a permite fluxul maxim de aer pentru timp mai rapid de uscare pentru o coafare de durată. Perii sunt infuzați cu minerale ionice pentru a elimina încrețirea și a obține o strălucire maximă.


Mâner anti-alunecare: mâner cu pernițe ergonomice cu funcție anti-alunecare. Forma mică de inimă de cauciuc de pe mâner este drăguță și confortabilă, ușor de ținut și mai puțin stres pentru încheietura mâinii.


Garanție 100%: Toate produsele noastre vin cu Garanția noastră 100% . Ne pasă să oferim doar produse de înaltă calitate care să vă satisfacă nevoile. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați.

Detalii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review