Pelerina tuns mantie frizerie BarberShop, PEL31, 140 X 160 cm, alba, cu flori

29,90 RON (TVA inclus) 35,00 RON
Livrare de la 12.90 lei.
Cod produs - SKU PEL31

Descriere

  • Pelerina tuns pentru frizerie BarberShop este un produs esențial pentru orice profesionist din industria coafurii. Realizată cu atenție la detalii și din materiale de înaltă calitate, această pelerina tuns oferă o protecție eficientă și confortabilă pentru clienți în timpul procedurilor de tuns sau vopsit.
  • Una dintre caracteristicile principale ale acestei pelerine pentru coafor este impermeabilitatea, care asigură că parul sau vopseaua nu pătrund în interiorul ei și nu provoacă disconfort clientului. De asemenea, lungimea generoasă a pelerinei oferă o acoperire completă, protejând hainele clienților de orice picătură sau șuviță de par.
  • Pentru a se potrivi cât mai bine clienților, mantia de frizerie este echipată cu elastic la gât, care permite reglarea dimensiunii în funcție de nevoile fiecărui client. De asemenea, prinderea cu cele două cleme metalice asigură o fixare fermă, astfel încât pelerina să nu alunece sau să se desprindă în timpul procedurii.
  • Un alt aspect important al acestei pelerine coafor este calitatea sa superioară. Materialele utilizate sunt de cea mai bună calitate, rezistente la uzură și de lungă durată. Astfel, această pelerină se va menține într-o stare impecabilă chiar și după numeroase utilizări, fără să-și piardă forma sau culoarea.
  • Pelerina tuns pentru frizerie BarberShop are și proprietăți antistatice, ceea ce previne electrizarea părului și facilitează procesul de tuns sau vopsit. Astfel, părul se va menține așezat și ușor de manevrat în timpul procedurii, fără a crea disconfort pentru client.
  • Materialul textil utilizat pentru această pelerină este respirabil, ceea ce permite pielii să respire și să nu se simtă sufocată în timpul procedurii. Astfel, clienții se vor simți mai confortabil și mai relaxați în timpul ședinței de tuns sau vopsit.
  • Designul acestei pelerine salon frizerie este cu adevărat unic și inedit, cu un imprimeu feminin de flori roșii și verzi, care adaugă o notă de veselie și pozitivitate. Acest aspect va aduce un zâmbet pe fața clienților și va crea o atmosferă plăcută în salonul de frizerie sau barber shop.
  • Marimile generoase ale pelerinei de tuns, de 140 x 160 cm, asigură o acoperire adecvată pentru toți clienții, indiferent de înălțimea sau dimensiunea corpului. Astfel, această pelerină frizerie se potrivește tuturor și oferă o protecție completă în timpul procedurilor de frizerie sau coafură.
  • Pelerina tuns pentru frizerie BarberShop este alegerea perfectă pentru toți profesioniștii din industria coafurii, oferind o protecție eficientă și confortabilă pentru clienți, precum și un aspect deosebit și inedit care va încânta atât clienții, cât și personalul frizeriei sau barber shop-ului. Cu această pelerină, vei adăuga o notă de profesionalism și stil în salonul tău, iar clienții se vor simți cu adevărat speciali și încrezători în calitatea serviciilor tale.
  • În concluzie, pelerina tuns pentru frizerie BarberShop este un accesoriu indispensabil pentru orice profesionist din industria coafurii, asigurând o protecție eficientă și confortabilă pentru clienți în timpul procedurilor de tuns sau vopsit. Cu designul său unic și inedit, această pelerină adaugă o notă de veselie și pozitivitate în salonul tău, iar calitatea sa superioară garantează că va rămâne în stare impecabilă pentru o lungă per

Detalii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review