Perie ceramica profesionala pentru par 45 mm pentru coafat

45,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Perie rotunda profesionala pentru uscarea parului cu uscatorul. Peria rotunda de par se poate folosi pentru uscare, ondulare și aranjarea coafurii in diferite moduri. Peria are diametrul de 45 mm. Cu ajutorul ei, veti putea oferi volum parului sau sa il indreptati cu usurinta, in functie de preferinta, totodata mărind viteza de uscare și facilitand coafarea acestuia.


Cilindrul acoperit cu ceramică se încălzește mai repede și este poros pentru a permite fluxul maxim de aer pentru timp mai rapid de uscare pentru o coafare de durată. Perii sunt infuzați cu minerale ionice pentru a elimina încrețirea și a obține o strălucire maximă.


Mâner anti-alunecare: mâner cu pernițe ergonomice cu funcție anti-alunecare. Forma mică de inimă de cauciuc de pe mâner este drăguță și confortabilă, ușor de ținut și mai puțin stres pentru încheietura mâinii.


Garanție 100%: Toate produsele noastre vin cu Garanția noastră 100% . Ne pasă să oferim doar produse de înaltă calitate care să vă satisfacă nevoile. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați.

Detalii