Set frizerie coafat NarcisWomen produse scoala foarfeca tuns filat NOU

379,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Setul include:
1. Foarfeca tuns din otel inoxidabil Lila Rossa Hande Made , calitate premium - 1 buc. Foarfecele sunt confectionate din otel inoxidabil, cu maner ergonomic si cu surub reglabil, sunt ascutite si pregatite deja pentru utilizare, pot fi sterilizate, avand lungime lama foarfeca tuns: approx. 5,5 sau 6,0cm.

2. Foarfeca filat din otel inoxidabil Lila Rossa Hande Made , calitate premium - 1 buc. Foarfecele sunt confectionate din otel inoxidabil, cu maner ergonomic si cu surub reglabil, sunt ascutite si pregatite deja pentru utilizare, pot fi sterilizate, avand lungime lama foarfeca filat: approx.5,5 sau 6,0cm.

3. Gentuta pentru depozitarea foarfecilor - 1 buc

4. Bol pentru vopsit din plastic - 1 buc

5. 3 pensule pentru vopsit parul - 3 buc

6. Set 10 piepteni pentru coafor, diverse forme, din plastic, cu saculet special pentru depozitare - 1 set

7. Manta pentru frizerie, lunga, impermeabila pentru apa - 1 buc
8. Set 12 clestisori pentru coafor din plastic - 1 set 

9. Pulverizator automat frizerie 300 ml alb. Calitate extraordinara, o capacitate de a pulveriza cu mult mai mare , decat la un pulverizator obisnuit - 1 buc

10. Sort pentru Frizerie Multifunctional. Sortul este prevazut cu mai multe buzunare de diverse dimensiuni. Este foarte util pentru orice stilist de par. Se pliaza usor pe corp si nu deranjeaza in timpul lucrului. 
11. Rola de gulere pentru frizerie - 1 buc

12. Pamatuf pentru frizerie Thermax Mare, cu peri lungi, moi, fire naturale, cu o atingere extrem de placuta. Manerul din lemn lacuit, usor de manuit, pentru confortul maxim al clientului si al frizerului - 1 buc

13. Uscator de par foen Gemei 1719, nuanta negru cu rosu, cu putere 1800 W, 2 trepte de viteza, concentrator de aer, protecie de supraincalzire, treapta de aer rece si functie ionica - 1 buc.

14. Placa de intins parul Gemey 1902, proiectata pentru perfectiune si pentru a intinde parul fara a-i afecta structura, datorita placilor ceramice si al controlului precis al temperaturii. Se incalzeste instantaneu, maxim 5 min, in functie de intensitatea aleasa. Este perfecta atat pentru a intinde parul, cat si pentru a crea cele mai naturale bucle. Temperatura reglabila: 150 ° C - 230 ° C, Putere: 60W, Display: LED, Rotirea cablului: 360°, Nuanta: negru cu rossu - 1 buc.

Detalii