Organizator frizerie Ardette, suport pentru foarfeci, masini tuns, salon barber, Melamina

69,90 RON (TVA inclus) 149,00 RON
Livrare de la 12.90 lei.
Cod produs - SKU CV04

Descriere

  • Descoperă organizatorul pentru frizerie Ardette, un suport practic și elegant pentru a-ți ține ordonate și la îndemână instrumentele de tuns. Fabricat din melamină de înaltă calitate, acest organizator este durabil și rezistent, oferindu-ți o soluție de stocare eficientă și estetică în salonul tău de frizerie sau barber.
  • Cu dimensiunile compacte de 35 x 42 x 4 cm, organizatorul se integrează perfect în orice spațiu de lucru și îți permite să ai instrumentele esențiale la îndemână. Dispune de multiple compartimente și suporturi special concepute pentru a găzdui foarfeci, mașini de tuns și alte accesorii de frizerie, asigurându-ți un flux de lucru organizat și eficient.
  • Designul său elegant și finisajul negru conferă un aspect profesionist și modern, adăugând un plus de eleganță și stil în salonul tău. Organizatorul este ușor de curățat și întreținut, fiind o opțiune practică și durabilă pe termen lung.
  • Cu ajutorul acestui organizator, vei avea toate instrumentele tale la îndemână, evitând pierderea timpului în căutarea lor și optimizând timpul dedicat clienților. Fie că ești un frizer profesionist sau doar îți dorești să ai propriul tău spațiu de tuns acasă, acest organizator îți va facilita activitatea și îți va oferi un aspect ordonat și profesionist.
  • Descoperă acum organizatorul pentru frizerie Ardette, un suport practic și elegant ce îți permite să-ți organizezi și să-ți protejezi instrumentele de tuns într-un mod eficient și estetic. Asigură-ți un flux de lucru ordonat și profesional cu acest organizator din melamină, disponibil într-un finisaj negru rafinat.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review