Polygel color, Piko, 30 g, 45 Glitter Vegas Gold

24,90 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Polygel color thermo, Piko, 30 g, 16


Polygelul Piko vine intr-o formula lejera usor de modelat, ideal pentru toate nivelurile de experienta ale tehnicienilor. Polygelul Thermo de la Piko are si o caracteristica speciala de schimbare a culorii in functie de temperatura.  Datorita microcapsulelor cu pigmenti termo sensibili, culoarea polygelului se va schimba la cresterea sau scaderea temperaturii,oferind unghiilor un aspect versatil. Fiind disponibil in mai multe culori, polygelul Piko iti va usura munca si iti va scurta timpul de lucru fiind deja colorat. Se pileste usor si are o extra rezistenta. Se poate folosi in toate tipurile de tehnici, dar in special pentru constructia cu tipsuri reutilizabile sau corectarea si schimbarea arhitecturii unghiei. Se usuca 60/120 de secunde in lampa LED/UV. Se sigileaza cu Top coat.

Mod de folosire:

- Spalati mainile cu apa si sapun,apoi cu un instrument special, impingeti usor cuticula si taiati excesul de cuticula cu forfecuta.

- Indepartati suprafata lucioasa a unghiei naturale cu o pila de granulatie 180

- Curatati bine unghia, praful ramas in urma pilirii, si aplicati lichidele de pregatire:

- Pentru pregatirea optima a unghiei naturale si pentru o aderenta mai buna a materialului tehnic se recomanda folosirea urmatoarelor lichide de pregatire:

Nail Prep – curata suprafata unghiei naturale de impuritati si uleiuri,uscati la aera 60 de secunde.

Primer – Dehidrateaza suprafata placii unghiale indepartand moleculele de apa,uscati a aer 60 de secunde.

 Ultrabond – Are rolul undei “benzi” duble adezive intre placa unghiala si materialul tehnic, asigurandu-I aderenta indelungata,uscati la aer 60 de secunde.

- Aplicati un strat subtire de Polybase polimerizati 60/120 de secunde in lampa LED/UV.

- Cu ajutorul spatulei, luati o bula de gel si asezati-o pe sablon sau in tipsul reutilizabil pentru a face extensia.

- Inmuiati pensula in lichidul special pentru modelare, indepartati excesul de lichid pe un servetel uscat.

- Modelati Polygelul pe sablon sau in interiorul tipsului special in forma si lungimea dorita.Umeziti pensula de cate ori este nevoie. Polimerizati 60/120 de secunde in lampa LED/UV.

- Indepartati sablonul sau tipsul si finisati extensia la lungimea si forma dorita.

- Pentru culoarea manichiurii puteti opta pentru orice tip de oja semipermanenta sau gel color,sau puteti pastra culoarea initia a polygelului.

- Sigilati manichiura cu top coat.

Detalii

Categorii
Brand