33%

Ace coafor frizerie pentru coc Blonde si Negre in cutie din plastic 5 compartimente

19,90 RON (TVA inclus) 30,00 RON
Livrare de la 12.90 lei.

Descriere

  • Cu setul de ace pentru coc Blonde și Negre, aveți la îndemână instrumentele perfecte pentru a crea coafuri elegante și sofisticate în salonul dumneavoastră de frizerie sau coafor. Acest set de ace coafor blonde si negre este ideal pentru a realiza cocuri într-un mod ușor și eficient, oferind rezultate impecabile.
  • Setul include ace coafura pentru coc în două culori - Blonde și Negre, astfel încât să se potrivească perfect cu diverse nuanțe de păr. Fie că creați un coc clasic sau un coc modern și stilat, aveți opțiunea potrivită la îndemână. Fiecare set de ace pentru coafura este ambalat într-o cutie de plastic cu 5 compartimente separate, pentru a vă păstra acele organizate și protejate.
  • Acele pentru caoaft sunt realizate din materiale de înaltă calitate, asigurând o durabilitate și rezistență pe termen lung. Vă puteți baza pe acele din acest set de ace coafat pentru a vă ajuta să creați coafuri cu aspect profesional și să reziste pe parcursul întregii zile. Acele sunt ușor de utilizat, iar vârfurile sunt concepute pentru a se fixa în siguranță în păr, asigurând stabilitatea și rezistența cocului.
  • Cutia de plastic cu compartimente vă permite să păstrați acele  pentru frizerie organizate și la îndemână. Indiferent dacă le utilizați în salonul dumneavoastră de frizerie sau pentru utilizare personală, acest set de ace pentru coc vă oferă soluția perfectă pentru a crea coafuri deosebite și elegante.
  • Ace coafor frizerie pentru coc Blonde si Negre in cutie din plastic 5 compartimente, marime 6 

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review