Ucenic frizerie 5 sertare pentru coafor, barber shop, BR016, negru

279,00 RON (TVA inclus)
Livrare de la 12.90 lei.
Cod produs - SKU BR016

Descriere

  • Ucenicul pentru frizerie este un ajutor de nădejde pentru salonul tău de coafor sau barber shop, oferindu-ți o soluție practică și eficientă pentru organizarea și depozitarea ustensilelor și accesoriilor de frizerie. Cu 5 sertare spațioase și funcționale, acest ucenic frizerie este conceput pentru a răspunde nevoilor tale profesionale și pentru a-ți asigura un mediu de lucru bine organizat și ordonat.
  • Ucenicul frizerie este realizat din plastic dur și rezistent, asigurând o durată lungă de viață și menținându-și forma inițială fără deformări în timp. Culoarea neagră conferă un aspect elegant și profesional, integrându-se perfect în orice design de interior al salonului tău.
  • Cele 5 sertare laterale detasabile oferă spațiu suplimentar pentru depozitarea plăcilor de păr, feonului, ondulatorului și a altor ustensile sau accesorii necesare în procesul de coafare și îngrijire a părului. Cu aceste spații speciale, vei avea totul la îndemână și ordonat, astfel încât să poți lucra eficient și în mod organizat.
  • Un alt aspect practic al acestui ucenic frizerie este spațiul dedicat depozitării foliei pentru vopsit părul și bolului de vopsit. Astfel, vei avea toate instrumentele necesare vopsirii părului la îndemână și pregătite pentru a oferi cele mai bune servicii clienților tăi.
  • Ucenicul coafor este prevăzut cu roți pentru deplasare, ceea ce îl face ușor de mutat în spațiul salonului în funcție de nevoile tale. Astfel, vei putea avea mereu la îndemână ustensilele și accesoriiile necesare în timpul lucrului.
  • Indiferent dacă ești la început de drum în cariera de frizer sau ai nevoie de o soluție suplimentară pentru organizarea spațiului din salonul tău, acest ucenic de frizerie este alegerea perfectă pentru tine. Cu un design practic, durabil și funcțional, acesta îți va oferi un mediu de lucru ordonat și eficient, permițându-ți să te concentrezi pe ceea ce contează cu adevărat - oferirea serviciilor de calitate clienților tăi.
  • Descoperă acum beneficiile și avantajele oferite de acest ucenic frizerie și asigură-te că vei avea mereu la îndemână tot ceea ce ai nevoie pentru a străluci în profesia ta și pentru a-i impresiona pe clienții tăi cu servicii de excepție. Alege calitatea și eficiența pentru succesul salonului tău!

Detalii

SKU
BR016

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review