Ucenic coafor 5 sertare pentru frizerie, barber shop, negru cu imprimeu alb, BR021

229,00 RON (TVA inclus)
Livrare de la 12.90 lei.
Cod produs - SKU BR021

Descriere

Ucenicul pentru coafor cu 5 sertare este partenerul perfect pentru orice frizerie sau barber shop, oferind o organizare impecabilă și acces facil la unelte și accesorii esențiale. Acest model cu un design elegant negru și imprimeu alb adaugă un aer modern și profesionist spațiului tău de lucru.

Caracteristicile acestui ucenic coafor includ:

  1. Cinci sertare spațioase: Fiecare sertar este proiectat să ofere spațiu suficient pentru stocarea și organizarea uneltelor de frizerie, a foarfecelor, pieptenilor, mașinilor de tuns și multe altele. Astfel, vei ști mereu unde se află totul și vei lucra mai eficient.

  2. Design atractiv și durabilitate: Ucenicul este realizat din materiale de calitate superioară, asigurând o durabilitate de lungă durată și o rezistență sporită. Designul negru cu imprimeu alb îl face să iasă în evidență în orice spațiu de lucru.

  3. Manevrare ușoară: Cu roți solide și mânere ergonomice, acest ucenic este ușor de manevrat și de mutat în interiorul sau în afara salonului de frizerie.

  4. Blocabil și sigur: Sertarele pot fi blocate pentru a-ți păstra uneltele în siguranță. Poți fi liniștit că totul este securizat în acest ucenic de încredere.

  5. Dimensiuni optime: Cu dimensiunile potrivite, acest ucenic se potrivește în majoritatea spațiilor de lucru fără a ocupa prea mult loc. Este o alegere eficientă pentru optimizarea spațiului.

Ucenicul pentru coafor cu 5 sertare este soluția ideală pentru păstrarea ordonată și accesibilă a echipamentelor și a accesoriilor de frizerie în salonul tău. Este o investiție esențială pentru fiecare frizer care dorește să aibă un spațiu de lucru ordonat și organizat.

Detalii

SKU
BR021

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review