Trusa machiaj profesională 177 culori - tot ce ai nevoie pentru un look perfect!

129,00 RON (TVA inclus) 150,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

     Trusa de machiaj este un set indispensabil pentru femeile pasionate de frumusețe și pentru cele care își doresc să arate impecabil în orice moment. O trusă de machiaj profesională și completă conține tot ceea ce este necesar pentru a realiza un machiaj perfect, de la farduri pentru ochi, blush și pudra, până la pensule și alte accesorii utile.

     Fardurile pentru ochi sunt elementul central al trusei de machiaj și reprezintă o varietate de culori și nuanțe care permit realizarea unui machiaj uimitor. În trusa de machiaj se regăsesc farduri mate, sidefate sau cu sclipici, astfel încât fiecare femeie să își poată alege preferatele și să își creeze propriul stil.

     Blush-ul este o altă piesă importantă din trusa de machiaj, pentru a adăuga culoare și strălucire obrajilor. În general, se preferă nuanțele roz, dar în funcție de tipul de ten, pot fi alese și alte culori.

Pudra are rolul de a uniformiza tenul și de a-l face să pară mat și fără imperfecțiuni. În trusa de machiaj profesională, pudra este disponibilă în diferite texturi și nuanțe, pentru a se potrivi perfect cu tipul de ten și pentru a oferi o acoperire optimă.

     O trusă de machiaj completă este un cadou perfect pentru orice femeie, fie că este vorba de Paste, Crăciun sau ziua de naștere. Este un cadou util și practic, care poate fi folosit zi de zi sau în momentele speciale.

     În concluzie, o trusă de machiaj profesională și completă este un accesoriu indispensabil pentru femei și un cadou perfect pentru orice ocazie. Fie că este vorba de o femeie care își dorește să fie mereu la modă sau de una care își dorește să fie mereu impecabilă, trusa de machiaj este un instrument esențial în arsenalul de frumusețe.

     Trusa make-up 177 culori prevazuta cu oglinda contine:

- 3 culori pentru blush

- 6 culori pentru conturarea sprancenelor

- 98 de culori mate si sidefate

- 21 de culori cremoase

- 49 de culori pentru buze

- 4 pensulite

- 6 aplicatoare de fard

- 14 culori pentru camuflarea tenului


Cu aceasta trusa, machiajul devine mai usor si mai rapid datorita compartimentarii.

Detalii

Categorii
Brand