Troller machiaj - geanta cosmetice manichiuriste, Neagra, Diamond 3D, XXL, 40x35x25 cm

279,90 RON (TVA inclus)
Livrare de la 12.90 lei.
Cod produs - SKU 6208

Descriere

  • Geanta de manichiură "Diamond 3D XXL" este răspunsul perfect pentru profesioniștii din domeniul manichiurii și cosmeticii care caută o soluție de depozitare și transport sofisticată și de încredere. Cu un design elegant și o construcție durabilă, această geantă este ideală pentru cei care doresc să-și protejeze și să-și organizeze echipamentul de lucru, indiferent unde se află.
  • Cu dimensiuni generoase de 40 x 35 x 25 cm, această geantă oferă un spațiu extins pentru stocarea și transportul unei game variate de echipamente de manichiură și accesorii. Indiferent dacă aveți nevoie să transportați o lampa UV sau LED, o freză pentru unghii, lacuri de unghii sau pensule, această geantă vă oferă suficient spațiu pentru a vă încăpea toate ustensilele esențiale.
  • Unul dintre aspectele remarcabile ale acestei genți este designul său elegant. Exteriorul său cu textură Diamond 3D și detaliile argintii adaugă o notă sofisticată și profesională. Această geantă nu doar că vă ajută să vă păstrați echipamentul în siguranță, ci și să faceți o impresie puternică în mediul de lucru.
  • Durabilitatea este un alt punct forte al acestei genți. Este construită din materiale de înaltă calitate care rezistă la impact și uzura zilnică. Marginile și colțurile sunt întărite pentru a face față cerințelor profesionale și pentru a vă asigura că echipamentul dvs. este protejat în orice situație.
  • Manevrarea genții este foarte confortabilă datorită mânerului ergonomic pentru transport. Acesta vă permite să mutați geanta ușor de la un loc de lucru la altul, fără efort suplimentar. Sistemul de închidere sigură păstrează conținutul în siguranță în timpul transportului, astfel încât să vă puteți concentra pe ceea ce contează cu adevărat - serviciile de calitate pentru clienții dvs.
  • Configurația versatilă a genții este proiectată pentru a vă face viața mai ușoară. Aceasta se deschide în două direcții, permițându-vă să accesați conținutul rapid și eficient. Interiorul bine organizat include două rafturi glisante pentru a vă ajuta să păstrați instrumentele și produsele de machiaj în ordine. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la depozitarea și găsirea rapidă a lucrurilor atunci când sunteți în mișcare.
  • Siguranța este o prioritate pentru această geantă. Cu două mecanisme de blocare și un set de două chei, puteți fi siguri că conținutul său valoros este protejat împotriva accesului neautorizat. Această funcție adaugă un nivel suplimentar de confidențialitate și securitate.
  • În plus, geanta de manichiură "Diamond 3D XXL" este ușor de curățat. Suprafața exterioară poate fi ștearsă cu ușurință, iar interiorul este captusit cu un material moale care protejează instrumentele și produsele de machiaj.
  • Această geantă de manichiură nu este doar o geantă obișnuită; este o declarație de stil și un instrument de lucru de încredere pentru profesioniștii din domeniul manichiurii și cosmeticii. Indiferent dacă lucrați într-un salon de înfrumusețare sau călătoriți pentru a oferi servicii la domiciliu, această geantă vă ajută să vă mențineți echipamentul organizat și protejat. Cu un design exclusivist și o construcție solidă, această geantă va deveni un partener de încredere în activitatea dvs. de zi cu zi.
  • Dacă sunteți în căutarea unei genți de manichiură de înaltă calitate, care să ofere un echilibru perfect între funcționalitate și estetică, nu căutați mai departe. Alegeți geanta de manichiură "Diamond 3D XXL" și experimentați diferența pe care o poate face în activitatea dvs. profesională.

Detalii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review