12%

Top coat Piko, Cover Top, 7 ml, Pink

21,90 RON (TVA inclus) 24,90 RON
Livrare de la 12.90 lei.
Cod produs - SKU AML1D05-BT06

Descriere

Top Coat Piko este un top coat ce a fost creat special pentru a proteja manichiura realizată cu oja semipermanentă, gel color, gel de construcție sau acryl, oferind o rezistență sporită la deteriorări pentru o perioadă de până la 5 săptămâni. Disponibil în nuanțe diferite, acest produs oferă un aspect elegant și se usucă rapid în lampa LED/UV, în 60-120 de secunde.

Beneficiile acestui top coat includ faptul că intensifică și aduce un plus de eleganță culorilor de oja semipermanentă sau gel color, se aplică ușor într-un singur strat și poate fi utilizat pe baza de oja sau pe unghia naturală acoperită cu gel de construcție. În plus, acest top coat oferă o rezistență puternică la zgârieturi și crăpături, având un luciu intens pe durata celor 5 săptămâni.

Modul de utilizare este foarte simplu, începând cu pregătirea unghiei naturale și aplicarea unui strat de bază (dacă este cazul), 60 de sec in lampa UV/LED, apilati oja semi 60 de sec in lampa UV/LED, aplicati un strat de Top Coat Piko, polimerizati 60 de sec in lampa UV/LED.


Detalii

SKU
AML1D05-BT06
Brand
Gama
Lichide de pregatire oja semi

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review