Set unghii nr 14 Perfect Summer NailSchool

399,00 RON (TVA inclus)
Livrare de la 12.90 lei.
Disponibil in stoc

Descriere


Un kit de unghii gel este un set complet de produse necesare pentru a crea manichiuri cu gel la domiciliu sau într-un salon de înfrumusețare. În general, un kit de unghii gel va conține următoarele produse:

  1. Gel de bază: acesta este primul strat care se aplică pe unghie pentru a ajuta la aderarea gelului de construcție și pentru a proteja unghia naturală. De obicei, gelul de bază este transparent și este aplicat într-un strat subțire pe întreaga unghie.

  2. Gel de construcție: acesta este un gel gros și viscos, folosit pentru a crea forma și lungimea dorită a unghiei. Acesta este aplicat pe vârful unghiei și este modelat cu ajutorul unei pensule. Gelul de construcție poate fi transparent sau colorat, în funcție de preferințele utilizatorului.

  3. Gel de finisare: acesta este ultimul strat aplicat pentru a proteja unghia și pentru a-i conferi un luciu deosebit. Gelul de finisare poate fi și el transparent sau colorat, iar unele variante conțin sclipici sau alte particule pentru a crea un efect strălucitor.

  4. Lampa UV sau LED: acesta este un echipament esențial pentru a usca gelul. Lampa emite raze ultraviolete sau lumina LED, care ajută la întărirea gelului și la fixarea manichiurii. În general, lampa are două moduri de funcționare: unul pentru uscarea gelului de bază și a celui de construcție, iar celălalt pentru uscarea gelului de finisare.

  5. Soluție de curățare: acesta este un lichid special utilizat pentru a curăța excesul de gel și pentru a elimina strălucirea lipicioasă de pe unghie. Soluția de curățare este de obicei alcătuită dintr-un amestec de alcool izopropilic și apă distilată.

  6. Accesorii suplimentare: în funcție de kitul achiziționat, acesta poate include și alte accesorii utile, cum ar fi pilă de unghii, pensulă de modelare, șervețele pentru curățare sau tips-uri pentru unghii.

Detalii

Categorii
Tip
Kit unghii gel

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review