Set machiaj trusa profesionala 183 culori + 12 pensule lilla rossa + 15 nuante ruj

129,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Machiajul buzelor este foarte important pentru o înfățișare proaspătă și elegantă. Redefinește aspectul feței adaugându-i un plus de expresivitate și corectează anumite imperfecțiuni. Buzele sunt una dintre partile fetei care pot redefini aproape instantaneu un chip, conferindu-i parca o alta personalitate. Poti face orice experiment, in ceea ce priveste machiajul, pentru ca este o zona care se demachiaza foarte repede si usor, pentru a o lua de la capat imediat dupa aceea. Stralucitoare sau mate, cu aspect umed sau opac, subtile sau indraznete. 

Iată setul de machiaj cu care vei reusi ca să obții buze perfecte, irezistibile, o privire seducatoare si irezistibila.

Setul include 3 produse:

1. Trusa machiaj profesionala include 183 nuante usor sidefate si mate. Nu se strang, persista 24h. Nu contin alergeni. Contine 15 nuante de pudra si blush.

2. Trusa machiaj ruj 15 culori intense, persistente, cu capacitate mare de hidratare.

Cu ajutorul acestei truse de machiaj, vei oferi buzelor tale un strop de îngrijire delicată, asigurandu-ti niste culori incantatoare si un look extraordinar. Este o trusa mica, de aceea poate fi purtata mereu in poseta pentru a fi la indemana oricand.

3. Set 12 pensule Lilla Rossa, care sunt incluse intr-o borseta eleganta de culoare roz pentru depozitare. Maner din lemn, lacuit. Parul este super fin si moale!!! Include toate pensulele necesare pentru realizarea unui machiaj perfect.