Set complet cu aparat parafina, manusi, botosi, 1 plic parafina piersica

215,00 RON (TVA inclus) 239,00 RON
Livrare de la 12.90 lei.

Descriere

  • Setul complet cu aparat pentru încălzit ceară parafină mare 3L și accesoriile incluse oferă tot ceea ce ai nevoie pentru a experimenta beneficiile tratamentului cu parafină în confortul propriului cămin. Cu acest set, poți crea o experiență de înfrumusețare și relaxare în timpul îngrijirii mâinilor și picioarelor.
  • Componenta principală a acestui set este incalzitorul de parafină / ceară cu o capacitate mare de 3L. Acesta este proiectat special pentru a încălzi și menține parafina într-o stare topită și omogenă, gata de utilizare. Cu ajutorul temperaturii reglabile, poți obține întotdeauna temperatura potrivită pentru tratamentul cu parafină.
  • Setul include și un plic de parafină de 450g, disponibil în diverse modele. Parafina de înaltă calitate este adusă la punctul de topire și poate fi folosită pentru îmbunătățirea aspectului și stării pielii tale. Parafina de piersică este una dintre variantele preferate, deoarece aceasta este cunoscută pentru proprietățile sale hidratante și revigorante.
  • Pentru a asigura o experiență confortabilă și igienică, setul este dotat și cu o pereche de mănuși pentru parafină. Acestea sunt confecționate dintr-un material special rezistent la căldură, care protejează mâinile de temperaturile ridicate ale parafinei. De asemenea, mănușile ajută la păstrarea căldurii, permitând parafinei să acționeze în profunzime asupra pielii.
  • În plus, setul conține și o pereche de botoși pentru parafină. Acești botoși sunt confecționați dintr-un material moale și călduros, menținând picioarele într-o stare confortabilă pe durata tratamentului cu parafină. Ei ajută la retenția căldurii, permitând ingredientelor benefice să pătrundă în piele și să ofere o senzație de relaxare și hidratare intensă.
  • În concluzie, setul complet cu aparat pentru încălzit ceară parafină mare 3L și accesoriile incluse îți oferă tot ce ai nevoie pentru a experimenta beneficiile tratamentului cu parafină acasă. Indiferent dacă dorești să îți îngrijești mâinile sau picioarele, acest set îți asigură o experiență de înfrumusețare și relaxare, ajutându-te să obții o piele mai moale, hidratată și revigorată.

Detalii

Categorii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review