Set coafor profesional complet, GoldFlowers, 8 piese

199,00 RON (TVA inclus)
Livrare de la 12.90 lei.
Cod produs - SKU GoldFlowers

Descriere

Set Coafor Profesional Complet GoldFlowers - Eliberați Creativitatea și Stilul Unic!

Prezentăm cu mândrie Setul Coafor Profesional GoldFlowers, un ansamblu de 8 piese meticulos selectate pentru a vă oferi instrumentele esențiale pentru a crea coafuri uluitoare și a transforma fiecare vizită la salon într-o experiență plină de eleganță și stil. Acest set rafinat este perfect atât pentru profesioniști experimentați, cât și pentru cei pasionați de îngrijirea personală la cel mai înalt nivel.

  1. Foarfeca de Tuns Aurie (5.5 inch) - Ardette: O bijuterie de inginerie și design, această foarfecă este un partener de încredere în mâinile oricărui frizer. Cu o durată de viață extinsă și lama ascuțită perfect, tăierea precisă devine o operă de artă.

  2. Foarfeca de Filat Gold (5.5 inch) - Eleganță și Performanță: Îndrăznește să experimentezi texturi și straturi unice în părul clienților tăi. Această foarfecă de filat, cu oțel inoxidabil de calitate superioară, te va ajuta să obții rezultate impecabile.

  3. Set de 10 Piepteni Coafat Negri - Diversitate în Creativitate: Cu modele diferite pentru fiecare coafură, acești piepteni sunt ca o paletă de artist, permițându-ți să îți transformi viziunea în realitate.

  4. Rolă Gulere Frizerie - Protecție și Confort: Oferiți clienților experiențe de frizerie de neuitat, cu aceste gulere de protecție, menite să asigure atât igienă, cât și confort.

  5. Pelerina Tuns Eleganță Florală (140X160 cm): Cu un imprimeu floral distinct și un prindere la gât practic și confortabil, această pelerină nu doar protejează, ci adaugă și o notă de prospețime spațiului tău de lucru.

  6. Pamatuf Coafor cu Accente Aurii - Calea Măiestriei: Pentru o experiență de tuns și îngrijire plină de rafinament, acest pamatuf, cu peri moi și maner din lemn maro intunecat, este alegerea perfectă.

  7. Pulverizator Frizerie Automat Rose Gold (300 ml): Perfecționează fiecare coafură cu ajutorul acestui pulverizator de calitate superioară, ce adaugă o notă de lux și eficiență în același timp.

  8. Clipsuri Coafor cu Piepten - Detalii Importante: Aceste clipsuri negre, prevăzute cu piepten, sunt atât utile, cât și elegante, menite să asigure stabilitate și precizie în timpul lucrului.

Atingeți Eleganța și Individualitatea cu Setul Coafor Profesional GoldFlowers!

Fiecare componentă a acestui set este o expresie a măiestriei și atenției la detalii. Combinând culorile aurii, negre și accentele rafinate de rose gold, acest set emite un stil distinct și nonconformist. Ideal pentru profesioniștii dornici să exploreze noi orizonturi în arta coafurii sau pentru persoanele care doresc să adauge o notă de lux în rutina lor de îngrijire personală.

Detalii

SKU
GoldFlowers

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review