Scaun cosmetica pentru salon machiaj, Scaun Bar Alb, BR015

349,00 RON (TVA inclus)
Livrare de la 12.90 lei.
Cod produs - SKU BR015

Descriere

  • Vă invităm să descoperiți un scaun cosmetica versatil și funcțional pentru salon machiaj, disponibil într-un elegant alb, model BR015. Indiferent că este utilizat într-un salon coafor, pentru epilare sau într-un barber shop, acest scaun se adaptează cu ușurință în spații mai restrânse și oferă un nivel extraordinar de confort pentru clienți.
  • Cu un design modern și atrăgător, acest scaun frizerie prezintă caracteristicile distincte ale scaunelor de bar și este dotat cu o pompă hidraulică pentru reglarea înălțimii. În plus, beneficiază de un suport pentru picioare, asigurând confort optim în timpul procedurilor de înfrumusețare. Versatilitatea sa permite utilizarea eficientă și ca scaun pentru machiaj sau scaun bar într-un barber shop.
  • Scaunul pentru machiaj se remarcă prin stabilitatea sa excepțională și nivelul înalt de confort pe care îl oferă, garantând astfel o experiență plăcută și relaxantă pentru clienți. Fabricat din materiale de calitate superioară, acest scaun de frizerie îmbină rezistența și durabilitatea, asigurând utilizare îndelungată și satisfacția maximă a clienților. Designul său elegant și funcționalitatea remarcabilă fac din acesta alegerea ideală pentru orice salon de înfrumusețare.
  • Optarea pentru acest scaun machiaj de calitate superioară va transforma salonul dumneavoastră într-un spațiu modern, confortabil și elegant. Cu funcțiile reglabile și designul atrăgător, acest scaun de frizerie reprezintă o investiție valoroasă pentru afacerea dumneavoastră. Asigurați-vă că fiecare client primește servicii de înaltă clasă și o experiență deosebită, oferindu-le confortul și satisfacția pe care le merită. 
  • Acest scaun cosmetica se potrivește perfect și într-un salon pentru manichiura. Datorită designului său ergonomic și confortabil, clienții pot beneficia de o poziție relaxată în timpul procedurilor de infrumusetare. Suportul pentru picioare și reglarea înălțimii prin pompă hidraulică asigură stabilitate și poziționare optimă pentru o lucru precis și confortabil.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review