20%

Pulverizator automat frizerie cu imprimeu barber shop, negru, 200ml

19,90 RON (TVA inclus) 24,90 RON
Livrare de la 12.90 lei.
Cod produs - SKU PULV09

Descriere

  • Pretul este pentru 1 bucata. Imprimeul este alb (al treilea model din stanga)
  • Pompita pentru coafor și barber shop - un instrument esențial pentru a-ți facilita munca și a oferi servicii de calitate în salonul tău. Cu un design modern și un retro design inedit, această pompita coafor adaugă o notă de eleganță și stil la decorul spațiului tău de frumusețe.
  • Fabricată din materiale durabile și de înaltă calitate, pompita frizerie este concepută pentru a rezista în condiții de utilizare intensă. Capacitatea de 200 ml asigură un stoc generos de produse, astfel încât să ai mereu la îndemână cantitatea necesară pentru a-ți satisface clienții.
  • Pulverizatorul automat barber shop permite eliberarea dozei potrivite de produs, fără a fi nevoie să măsori manual sau să vă ghidați după estimări. Aceasta facilitează procesul de aplicare și asigură o distribuție uniformă și controlată a produsului.
  • Imprimarea albă specifică unui salon barber adaugă o notă de autenticitate și profesionalism. Aceasta subliniază faptul că ai grijă de fiecare detaliu și oferi un serviciu de înaltă calitate în domeniul tău de expertiză.
  • Designul modern și retro al pulverizatorului frizerie completează perfect aspectul general al salonului tău. Forma ergonomică și manevrabilitatea ușoară facilitează utilizarea confortabilă și precisă. Poți aplica cu ușurință produsele necesare pentru tuns, coafat sau alte proceduri de îngrijire.
  • În plus, pulverizatorul automat frizerie negru este ușor de întreținut. Puteți curăța și dezinfecta pulverizatorul pentru frizerie în mod regulat pentru a asigura igiena adecvată și o funcționare optimă. Reumplerea sau înlocuirea recipientului este simplă și rapidă, fără a fi necesare cunoștințe speciale sau echipamente suplimentare.
  • Alege un pulverizator pentru coafor și barber shop într-un elegant negru, cu imprimeu alb. Oferă-ți salonului tău un instrument esențial și stilat pentru a-ți desfășura activitatea într-un mod profesionist și plăcut.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review