Pieptan barba din metal Ardette, sterilizabil, model mustata, pentru saloane de barba

11,90 RON (TVA inclus) 15,90 RON
Livrare de la 12.90 lei.
Cod produs - SKU PB02

Descriere

  • Pieptan de barba Mini de buzunar, usor transportabil.
  • Pieptene pentru frizerie confectionat din metal (aluminiu) . Este extrem de rezistent si usor de manuit.
    Poate fi sterilizat: prin aplicarea de solutii biocide, sterilizarea la cald in etuva, sterilizator sau pupinel, sterilizarea cu sterilizator UV sau in sterilizatorul cu bile de cuart.
  • Dimensiuni: 4 x 10 cm
  • Pieptenele de frizerie din metal Ardette este un instrument indispensabil în saloanele de bărbierit și tuns. Fabricat din aluminiu de înaltă calitate, acest pieptene este extrem de rezistent și durabil, asigurând o utilizare îndelungată și eficientă.
  • Cu un design subtil și elegant în formă de mustață, acest pieptene adaugă un aer vintage și distinctiv în activitatea ta de frizerie. Manerul ergonomic și texturat oferă o priză confortabilă și sigură în timpul utilizării, asigurând o manevrare precisă și ușoară.
  • Unul dintre aspectele remarcabile ale acestui pieptene este capacitatea sa de a fi sterilizat în mod eficient. Poate fi sterilizat prin diverse metode, cum ar fi utilizarea soluțiilor biocide, sterilizarea la cald în etuvă, sterilizarea cu ajutorul sterilizatoarelor sau pupinelor, sterilizarea cu ajutorul sterilizatorului UV sau chiar sterilizarea în sterilizatorul cu bile de cuarț. Acest lucru asigură un nivel ridicat de igienă și siguranță în timpul utilizării pieptenului în saloanele de bărbierit.
  • Folosirea unui pieptene de calitate precum acesta este esențială pentru a obține rezultate profesionale și precise în procesul de tuns și îngrijire a părului. Perii metalici glisează ușor prin păr, descurcându-l și ajutând la distribuirea uniformă a produselor de îngrijire. Indiferent de tipul de păr sau stilul dorit, acest pieptene va fi un instrument de încredere în mâinile tale.
  • Adaugă un plus de calitate și profesionalism în activitatea ta de frizerie cu pieptenele de frizerie din metal Ardette. Experimentează confortul și rezistența acestui pieptene și obține rezultate impecabile în îngrijirea părului clienților tăi.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review