Perie ceramica profesionala pentru par 53 mm pentru frizerie

49,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Perie rotunda gri ionica pentru par utilizata la uscarea parului cu foenul. Peria ceramică ionică pentru coafor se poate folosi pentru uscare, ondulare sau indreptarea parului. Peria cu diametrul de 53 mm îți prinde perfect părul și ii ofera volum. Datorita acestei perii, care se poate folosi atat la salon, cat si la domiciliu, veti spori considerabil viteza de uscare a parului si veti obtine o coafura superba in timp record.

Cilindrul acoperit cu ceramică se încălzește mai repede și este poros pentru a permite fluxul maxim de aer pentru timp mai rapid de uscare pentru o coafare de durată. Perii sunt infuzați cu minerale ionice pentru a elimina încrețirea și a obține o strălucire maximă.

Mâner anti-alunecare: mâner cu pernițe ergonomice cu funcție anti-alunecare. Forma mică de inimă de cauciuc de pe mâner este drăguță și confortabilă, ușor de ținut și mai puțin stres pentru încheietura mâinii.

Garanție 100%: Toate produsele noastre vin cu Garanția noastră 100% . Ne pasă să oferim doar produse de înaltă calitate care să vă satisfacă nevoile. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați.

Detalii