Pelerina tuns frizerie pentru Barber Shop, Stil funny graffiti, PEL28

35,00 RON (TVA inclus)
Livrare de la 12.90 lei.
Cod produs - SKU PEL28

Descriere

  • Descoperă pelerina de tuns Barber stil funny graffiti și adaugă un strop de amuzament și culoare in salonul tău de frizerie. Cu un imprimeu amuzant multicolor, care combină nuanțele alb, galben, albastru și mov, această pelerină aduce un aer de veselie și creativitate in timpul serviciilor de tuns.
  • Imprimeul stil vintage Barber și textul imprimat BAPE adaugă un element de originalitate și stil in designul pelerinei. Designul graffiti funny completează atmosfera jovială și relaxată, transformand experiența de tuns intr-un moment plin de bucurie și expresie artistică.
  • Fabricată din materiale de calitate superioară, pelerina este impermeabilă și oferă protecție impotriva umezelii, menținand hainele clienților uscate și curate. Prinderea cu elastic la gat permite ajustarea ușoară și securizarea optimă pentru un confort maxim in timpul tunsului.
  • Cu dimensiunile generoase de 140x160cm, pelerina oferă o acoperire extinsă și protejează imbrăcămintea de firul de păr tăiat. Rezistența in timp și durabilitatea acestei pelerine sunt garantate, asigurandu-ți că vei putea beneficia de ea pe termen lung.
  • Transformă experiența de tuns intr-un moment de distracție și expresie artistică cu Pelerina tuns Barber stil funny graffiti. Cu calitate superioară, impermeabilitate, prindere comodă și rezistență in timp, această pelerină este un accesoriu indispensabil in orice salon de frizerie.

Detalii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review