Pelerina tuns copii roz cu inimioare frizerie coafor

12,00 RON (TVA inclus) 15,00 RON
Livrare de la 12.90 lei.
Cod produs - SKU PEL06

Descriere

  • Descoperă pelerina tuns copii într-o nuanță delicată de roz, cu un design adorabil cu inimioare, perfectă pentru a le face experiența tunsului mai plăcută și distractivă. Această pelerină tuns fetite este un accesoriu indispensabil pentru frizerii și saloanele de coafură care se ocupă de tunsul copiilor.
  • Fabricată dintr-un material rezistent și ușor de curățat, pelerina tuns copii oferă o protecție eficientă împotriva părului tăiat și a petelor de vopsea. Este durabilă și poate rezista utilizării frecvente, asigurându-ți că vei putea oferi servicii de calitate copiilor clienților tăi.
  • Pelerina tuns fete are o lungime ideală pentru a acoperi în mod confortabil întregul corp al copilului și este dotată cu o închidere reglabilă la gât pentru o potrivire personalizată. Astfel, copiii se vor simți confortabil și relaxați în timpul tunsului, iar tu vei avea libertate de mișcare pentru a realiza tăieturile dorite.
  • Designul cu inimioare adăugă o notă de veselie și distracție în timpul procesului de tuns. Copiii vor fi încântați să poarte pelerina și vor avea parte de o experiență plăcută în timp ce le este aranjat părul. Astfel, vei putea crea un mediu prietenos și atrăgător pentru cei mici, sporindu-le încrederea și făcându-i să se simtă speciali.
  • Pelerina tuns copii este ușor de curățat și întreținut, putând fi spălată în mașina de spălat sau curățată cu o cârpă umedă. Este potrivită pentru utilizare în frizerii, saloane de coafură, dar și acasă, pentru părinții care doresc să își tundă copiii singuri.
  • Descoperă acum pelerina pentru tuns copii în nuanța adorabilă de roz cu inimioare, un accesoriu indispensabil pentru frizerii și saloanele de coafură care se ocupă de cei mici. Asigură-ți serviciile de calitate și oferă-le copiilor clienților tăi o experiență plăcută și distractivă în timpul tunsului.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review