Pelerina pentru tuns Barber pentru frizerie, stil vintage, neagra cu craniu, PEL27

35,00 RON (TVA inclus)
Livrare de la 12.90 lei.
Cod produs - SKU PEL27

Descriere

  • Descoperă stilul vintage și distins in timpul tunsului cu Pelerina de tuns Barber neagră. Cu un imprimeu elegant ce infățișează un craniu alb pe fundalul roșu, această pelerină oferă un design retro cu influențe Barber autentice.
  • Fabricată din materiale de calitate superioară, pelerina este impermeabilă, asigurand protecție impotriva umezelii și menținand hainele clienților uscate și curate. Prinderea elastică la gat permite ajustarea ușoară și securizarea optimă pentru o experiență confortabilă in timpul tunsului.
  • Cu dimensiunile generoase de 140x160cm, pelerina oferă o acoperire completă și protejează imbrăcămintea de firele de păr tăiate. Rezistența in timp și durabilitatea acestei pelerine asigură utilizarea pe termen lung, făcandu-o un accesoriu indispensabil in orice salon de frizerie.
  • Adoptă un look retro și distinctiv cu pelerina de tuns Barber neagră. Cu un design ce combină craniul alb, stilul vintage Barber și fundalul roșu, această pelerină adaugă o notă de originalitate și autenticitate in timpul serviciilor de tuns.
  • In concluzie, pelerina de tuns Barber neagră cu imprimeu elegant craniu, stil vintage Barber și fundal roșu este un accesoriu de inaltă calitate și performanță. Cu impermeabilitate, prindere comodă și rezistență in timp, această pelerină oferă protecție și un aspect retro autentic in salonul de frizerie.

Detalii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review