Pelerina frizerie pentru tuns, barbershop, imprimeu schelet, PEL18

29,00 RON (TVA inclus)
Livrare de la 12.90 lei.
Cod produs - SKU PEL18

Descriere

  • Pelerina pentru frizerie este un element indispensabil în orice salon, oferind protecție și confort în timpul tunsului. Această pelerină neagră, lungă și impermeabilă este concepută pentru a-ți menține hainele uscate și curate pe toată durata serviciului. Indiferent dacă ești un frizer profesionist sau un entuziast al tunsului, această pelerină oferă o soluție practică și stilată pentru a-ți proteja hainele și a-ți oferi o experiență de tuns fără griji.
  • Fabricată dintr-un material de înaltă calitate, pelerina este durabilă și rezistentă la apă, asigurând o protecție eficientă împotriva părului tăiat și a substanțelor chimice utilizate în procesul de coafură. Lungimea generoasă a pelerinei asigură acoperirea completă a clientului, protejându-l de părul tăiat și reducând neplăcerile provocate de umezeală sau pete pe haine.
  • Pentru o potrivire confortabilă și ajustabilă, pelerina este prevăzută cu un elastic la gât, care se adaptează la orice dimensiune. Acest detaliu funcțional asigură o potrivire perfectă, evitând pătrunderea părului sau a substanțelor chimice în interiorul pelerinei. În plus, pelerina dispune de două cleme metalice pentru prindere, oferind o fixare sigură și ușor de ajustat.
  • Un aspect distinctiv al acestei pelerine este imprimeul capului de schelet, care adaugă un element de originalitate și stil. Această caracteristică îți permite să-ți personalizezi echipamentul și să adaugi o notă de personalitate în salonul tău. Imprimeul capului de schelet atrage atenția și poate fi o sursă de conversație interesantă cu clienții.
  • Indiferent dacă lucrezi într-un salon de frizerie sau ești un hairstylist independent, această pelerină de frizerie este un instrument esențial pentru a-ți proteja hainele și a oferi servicii profesionale de înaltă calitate. Cu un design practic, durabilitate și un stil aparte, această pelerină este alegerea perfectă pentru a-ți completa echipamentul și a-ți desfășura activitatea de tuns cu încredere și confort. Investește într-o pelerină de frizerie neagră, lungă, impermeabilă, elastic ajustabil la gât, cu prindere cu două cleme metalice și imprimeu cap de schelet și vei adăuga un plus de profesionalism și stil în activitatea ta de frizerie.

Detalii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review