Pelerina coafor Barber Shop, Neagracu imprimeu ustensile frizerie, PEL15

29,00 RON (TVA inclus)
Livrare de la 12.90 lei.
Cod produs - SKU PEL15
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Descriere

  • Pelerina tuns Coafor Barber Shop este alegerea ideală pentru profesioniștii din domeniul coafurii. Această pelerină neagră, impermeabilă și lungă, oferă o protecție excelentă împotriva părului tăiat și a substanțelor chimice, menținându-vă hainele curate și uscate în timpul tunsului.
  • Fabricată din materiale de cea mai înaltă calitate, această pelerină de tuns asigură durabilitate și rezistență pe termen lung. Este concepută pentru a rezista în condiții de utilizare intensă, oferindu-vă încrederea că aveți un produs fiabil și de înaltă performanță.
  • Un detaliu distinctiv al acestei pelerine de tuns este imprimeul de ustensile de frizer de culoare galbenă, care adaugă un element vizual atractiv și o notă de stil. Această pelerină este perfectă pentru cei care doresc să își exprime pasiunea pentru coafură prin intermediul echipamentului lor.
  • Pelerina are un elastic la gât, asigurând o fixare confortabilă și sigură. De asemenea, dispune de o prindere pronunțată cu două clame metalice, care permit ajustarea pelerinei în funcție de dimensiunea și preferințele dumneavoastră.
  • Indiferent dacă sunteți un coafor profesionist sau un entuziast al coafurii, această pelerină vă oferă protecție superioară și stil în timpul procesului de tuns. Cu această pelerină de calitate superioară, veți arăta profesionalism și veți adăuga un plus de încredere în serviciile dvs. de coafură.
  • În concluzie, pelerina tuns Coafor Barber Shop, neagră, impermeabilă, lungă, cu imprimeu de ustensile de frizer de culoare galbenă, cu elastic la gât și prindere pronunțată cu două clame metalice, reprezintă alegerea perfectă pentru cei care doresc să ofere servicii de coafură de înaltă calitate, asigurând protecție și stil în același timp.

Detalii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review