Pelerina barber Shop pentru tuns, 140x160cm, PEL22

35,00 RON (TVA inclus)
Livrare de la 12.90 lei.
Cod produs - SKU PEL22

Descriere

  • Pelerina de tuns Barber Shop este alegerea perfectă pentru stil și funcționalitate în salonul tău de frizerie. Această pelerină neagră elegantă, cu un imprimeu retro Barber albastru, adaugă un aer clasic și sofisticat în timpul tunsului.
  • Fabricată din materiale de calitate superioară, această pelerină este impermeabilă, asigurând protecție împotriva umezelii și păstrând hainele clienților uscate și curate. Cu dimensiunile generoase de 140x160cm, oferă o acoperire extinsă pentru a proteja îmbrăcămintea în timpul tunsului.
  • Prinderea cu elastic la gât asigură o fixare sigură și comodă, iar designul ușor ajustabil se potrivește diferitelor dimensiuni ale clienților. Această caracteristică face ca pelerina să fie potrivită pentru toată lumea, oferind o experiență confortabilă și plăcută în timpul tunsului.
  • Rezistența în timp este garantată de calitatea superioară a materialelor și construcției. Această pelerină este concepută pentru a rezista utilizării frecvente și se menține în condiții optime de-a lungul timpului.
  • În concluzie, pelerina de tuns Barber Shop neagră, cu imprimeu elegant retro Barber albastru, este o alegere excelentă pentru a adăuga un stil clasic și rafinat în salonul tău de frizerie. Cu calitate superioară, impermeabilitate, prindere comodă și rezistență în timp, această pelerină oferă protecție și confort pentru clienți, asigurând o experiență plăcută de tuns.

Detalii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review