Organizator frizerie Ardette, cap razboinic, suport pentru foarfeci salon barber

54,90 RON (TVA inclus) 120,00 RON
Livrare de la 12.90 lei.
Cod produs - SKU RF04

Descriere

  • Descoperă organizatorul frizerie Ardette în forma de cap razboinic, o piesă deosebită și inovatoare care adaugă un element distinctiv și original în salonul tău de frizerie. Acest suport pentru foarfeci, cu un design vintage și culoare aurie, este atât practic, cât și estetic plăcut.
  • Fabricat din metal durabil și rezistent, organizatorul este proiectat pentru a-ți oferi un loc sigur și organizat pentru a-ți ține instrumentele de tuns. Forma de cap razboinic adaugă o notă de personalitate și caracter în decorul salonului tău, captând atenția clienților și creând o atmosferă distinctă.
  • Cu multiple compartimente și suporturi, acest organizator îți permite să-ți organizezi în mod eficient foarfecile, pensetele și alte accesorii de frizerie, asigurându-ți un flux de lucru ordonat și fără întârzieri. Este ideal pentru salonul barber, oferindu-ți acces rapid și comod la instrumentele tale esențiale.
  • Culoarea aurie conferă un aspect elegant și sofisticat organizatorului, adăugând o notă de rafinament în decorul său. Finisajul metalic durabil și rezistent îți asigură că acest organizator va fi alături de tine pentru mult timp, fiind o investiție valoroasă pentru salonul tău de frizerie.
  • Descoperă acum organizatorul frizerie Ardette în forma de cap razboinic, un suport practic și estetic plăcut, care îți permite să-ți organizezi și să-ți protejezi instrumentele de tuns într-un mod original și rafinat. Cu designul său vintage și culoarea aurie, acest organizator adaugă un plus de stil și personalitate în salonul tău de frizerie.
  • Nota: foarfecii si pieptenii nu sunt inclusi in pret. Sunt cu titlu de prezentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review