Mobilier salon cosmetica cu Pat cosmetic BR013, lampa cosmetica cu lupa si scaun

1.699,00 RON (TVA inclus) 1.890,00 RON
Livrare de la 12.90 lei.
Cod produs - SKU BR013
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Descriere

      Descoperiți calitatea superioară a acestui set de mobilier pentru salonul de înfrumusețare, perfect adaptat nevoilor profesioniștilor din industria cosmetică. Cu un design elegant și rafinat, acest set vă oferă instrumentele necesare pentru a crea un spațiu de înfrumusețare confortabil și funcțional.

  1. Patul cosmetica - Confecționat din piele ecologică albă de înaltă calitate, acest pat hidraulic este ideal pentru diferite proceduri cosmetice, inclusiv tratamentele pentru gene și epilarea cu ceară sau laser. Fiind extrem de confortabil, se integrează perfect în orice tip de salon, fie el clasic sau modern.
  2. Lampa cosmetica cu lupa - Echipată cu roți pentru o ușoară deplasare și cu o lupa practică, această lampă cosmetica vă permite să vă concentrați asupra detaliilor și să oferiți servicii de înaltă calitate. Cu o construcție solidă și silențioasă, lampa se va integra armonios în salonul dvs.
  3. Scaunul cosmetica NEGRU- Cu un design ergonomic, acest scaun pentru cosmeticieni asigură o postură corectă și confortabilă pentru clienți. Structura sa metalică rezistentă și durabilă garantează o utilizare îndelungată, fără compromisuri în ceea ce privește calitatea. Lungime in pozitie culcat: 183 cm lungime spate: 71 cm lungime scaun: 51 cm lungime suport pentru picioare: 60 cm latime scaun: 60 cm latime cu cotiere: 82 cm inaltime: 62 cm capacitate de incarcare scaun: 130 kg dimensiunea bazei: 55x103 cm 2 seratre: 33.5 x 24 x 7 cm Greutate: 36 kg,

Alegeți acest set de mobilier pentru salonul de înfrumusețare și veți beneficia de funcționalitate, stil și durabilitate, punând baza unui mediu de lucru profesional și atrăgător. Descoperiți calitatea superioară a acestui set de mobilier pentru salonul de înfrumusețare, perfect adaptat nevoilor profesioniștilor din industria cosmetică. Cu un design elegant și rafinat, acest set vă oferă instrumentele necesare pentru a crea un spațiu de înfrumusețare confortabil și funcțional.

Detalii

SKU
BR013

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review