20%

Mobilier salon cosmetica BR010 - pat cosmetica x 1, ucenic cosmetic x 1, lampa cosmetica x 1, scaun cosmetic x 1

2.300,00 RON (TVA inclus) 2.900,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU BR010
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Descriere

     Doriti sa va amenajati un salon de infrumusetare cu produse de mobilier profesional cosmetica, la un pret mic? Atunci acest set cu pat cosmetica BR010 este o alegere ideala, pentru a impresiona prin calitate, la pret redus. Produsul este rezistent, din piele ecologica, cu picioare din inox.

     Setul de mobilier salon BR010 include 4 piese de mobilier salon infrumusetare de cea mai buna calitate:

1. Pat cosmetică - 1 buc. Acest pat cosmetica hidraulic, din piele ecologica, alb, are multiple utilizari in cadrul unui salon. Utilizat pe scara larga in calitate de pat cosmetica gene, pat cosmetic pentru epilare cu ceara sau Laser. Este foarte confortabil, structura solida, aspect estetic clasic. Acest pat cosmetica se integreaza usor in orice salon de infrumusetare.

2. Lampa cu lupa cosmetica - 1 buc. Aceasta lampa cosmetica cu lupa este prevazuta cu roti, care se deplaseaza usor si silentios in cadrul salonului, in functie de necesitatile tehnicianului.

3. Scaun cosmetician - 1 buc. Acest scaun cosmetic este cu sezut in forma de sa, pentru postura corecta a persoanei care il utilizeaza. Cu structura metalica, foarte durabil si rezistent.

4. Ucenic cosmetica - 1 buc. Acest ucenic cosmetic alb este prevazut cu 2 rafturi si o tavita pentru depozitarea ustensilelor de infrumusetare cu care se lucreaza in salon. Este un ucenic cosmetica foarte elegant, fin, se poate deplasa in salon datorita rotilor incorporate.

Detalii

SKU
BR010