Mobilier frizerie complet cu 2 scaune coafor si scafa frizerie, Negru, SDB05

4.490,00 RON (TVA inclus) 5.600,00 RON
Livrare de la 12.90 lei.
Cod produs - SKU SDB05

Descriere

Descoperă mobilierul complet pentru frizerie care transformă orice salon de înfrumusețare într-un spațiu elegant și funcțional. Acest set conține 2 scaune de coafor și o scafă, oferind atât confort cât și utilitate pentru clienții tăi.

Scaune de Coafor

Scaunele de coafor sunt esențiale pentru orice salon de înfrumusețare, iar acestea nu doar satisfac așteptările, ci le depășesc. Fiecare scaun de coafor este conceput cu atenție la detalii, asigurând calitate și durabilitate pe termen lung.

  • Reglabil pe Înălțime: Cu o înălțime reglabilă între 45 cm și 56 cm, aceste scaune oferă versatilitate pentru a se potrivi fiecărui client.
  • Construcție Solidă: Scaunele au o construcție robustă și sunt create pentru a rezista la uzură și la condițiile solicitante ale unui salon de înfrumusețare.
  • Ecopiele Durabilă: Îmbrăcarea din ecopiele durabilă și rezistentă la uzură se completează cu mânere cromate, oferind o senzație de lux.
  • Comoditate Garantată: Cu cotiere pentru confort și o adâncime a șezutului de 42 cm, clienții tăi se vor relaxa în timpul serviciilor.

Scafă de Coafor

Scafă este o componentă esențială pentru spălarea părului și alte servicii de îngrijire a părului. Această scafă oferă tot ce ai nevoie pentru a face aceste servicii fără efort și plăcere.

  • Bazin Ceramic Ajustabil: Bazinul ceramic negru poate fi reglat la înălțimea dorită pentru confortul clientului.
  • Stabilitate și Calitate: Construcția sa solidă asigură stabilitate și durabilitate. Materialele de înaltă calitate garantează o durată lungă de viață.
  • Dimensiuni Optime: Cu o lungime de 98.5 cm și o înălțime de 64 cm până la bazinul ceramic, scafa este ușor de integrat în spațiul salonului tău.

Acest mobilier de frizerie nu este un scaun de frizerie second-hand, ci un produs nou care va completa cu eleganță orice spațiu de înfrumusețare. Manerele cromate și piciorul cromat inoxidabil adaugă un aspect elegant întregului ansamblu.

Dacă vrei să oferi clienților tăi servicii de calitate într-un spațiu elegant și funcțional, acest mobilier este alegerea perfectă. Transformă-ți salonul de înfrumusețare cu această unitate de spălare pentru frizerie și scaunele de coafor de înaltă calitate.

Detalii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review