Masa manichiura cu aspirator KAPP dotari salon unghii

1.690,00 RON (TVA inclus) 1.790,00 RON
Livrare de la 12.90 lei.
Cod produs - SKU KAPP
Stoc limitat

Descriere

  • Masa de manichiură KAPP cu aspirator este o soluție de înaltă calitate și funcțională pentru saloanele de înfrumusețare. Cu un design modern și elegant, această masă oferă un spațiu de lucru ergonomic și eficient.
  • Această masă de manichiură este dotată cu un puternic aspirator pentru a menține aerul curat și pentru a elimina eficient particulele de praf și vapori. Dispune de patru sertare spațioase, cu sistem de amortizare pentru a preveni trântirea și de un dulăpior pentru depozitarea obiectelor de manichiură. Panourile din Pal laminat asigură rezistență și ușurință în curățare.
  • Mobilizarea mesei este simplă datorită celor patru roți de cauciuc cu sistem de blocare. Aceasta oferă flexibilitate în utilizare, chiar și atunci când este încărcată cu obiecte.
  • În plus, masa dispune de un dulăpior suplimentar cu două rafturi pentru depozitarea produselor mai mari. Dimensiunile mesei sunt 121 x 46 x 80 cm, sertarele măsoară 27 x 15 x 21 cm, iar dulăpiorul are dimensiunile de 30 x 34 x 77 cm. Cu această masă de manichiură KAPP, veți beneficia de un spațiu de lucru bine organizat și funcțional pentru serviciile de înfrumusețare.

Detalii

SKU
KAPP

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review