Kit unghii cu gel cu lampa LED si pila electrica profesionala

289,90 RON (TVA inclus)
Livrare de la 12.90 lei.
Cod produs - SKU AMLPAC-SUN1-LR1201-1

Descriere

 • Îți dorești unghii cu gel spectaculoase și de lungă durată? Kitul complet pentru unghii cu gel Neon este răspunsul la dorințele tale! Cu produse de înaltă calitate și ușor de folosit, acest kit îți permite să creezi manichiuri cu gel profesionale chiar la tine acasă.
 • Kitul conține o gamă impresionantă de 35 de produse, fiind trusa esențială pentru un tehnician unghii. Fie că ești începătoare sau un profesionist experimentat, vei găsi tot ce ai nevoie pentru a-ți transforma unghiile în opere de artă.
 • Una dintre piesele de rezistență ale kitului este lampa UV LED Miley SUNone, cu o putere de 48W. Această lampă este perfectă pentru saloanele de înfrumusețare, dar și pentru a fi folosită acasă. Cu o durată de viață de până la 40.000 de ore și un design compact, lampa oferă o polimerizare rapidă și eficientă a gelului și a ojei semipermanente.
 • Pentru pregătirea și protejarea unghiei naturale, kitul include degresant și primer fără acid, care ajută la obținerea unei aderențe perfecte pentru gelul de construcție sau oja semipermanentă. De asemenea, kitul conține base coat și top coat pentru a asigura un aspect impecabil și rezistență îndelungată a manichiurii.
 • Pilele Lila Rossa, pensulele Miley și sabloanele unghii sunt instrumentele ideale pentru sculptarea și decorarea unghiilor cu gel. Accesoriile precum betisoarele de lemn, peria de unghii și despărțitoarele degete completează trusa și fac experiența manichiurii cu gel mai plăcută și mai profesională.
 • Cu gelurile colorate din setul inclus în kit, poți da viață unghiilor tale cu nuanțe vibrante și strălucitoare. Iar elementele decorative precum strasuri, stickere și caruselul de flori fimo adaugă un plus de originalitate și stil manichiurii tale.
 • Indiferent dacă ești pasionată de nail art sau îți dorești un aspect impecabil pentru unghii, kitul complet pentru unghii cu gel Neon  este alegerea perfectă. Explorează creativitatea ta și obține rezultate remarcabile cu acest kit de înaltă calitate, gândit pentru a-ți oferi cele mai frumoase și rezistente manichiuri cu gel.
  1. Lampa UV LED Miley SUNone 48W: Această lampă puternică și eficientă este esențială în procesul de polimerizare a gelului și ojei semipermanente. Cu opțiuni de setare a timpului de uscare și o durată de viață de până la 40.000 de ore, această lampă este perfectă pentru a obține manichiuri cu gel de lungă durată.

  2. Pila electrică: Această pilă puternică și eficientă facilitează procesul de pregătire a unghiei, oferindu-ți posibilitatea de a obține o suprafață uniformă și netedă. Este ideală atât pentru manichiură, cât și pentru pedichiură.

  3. Degresantul Piko Strawberry: Acest degresant cu aroma delicioasă de căpșuni este indispensabil în pregătirea unghiei pentru aplicarea gelului. Curăță și degresează suprafața unghiei, asigurând o aderență optimă a gelului și a ojei semipermanente.

  4. Primer fără acid: Acest primer este esențial pentru pregătirea unghiei, eliminând impuritățile și asigurând o aderență maximă între unghia naturală și gelul de construcție sau oja semipermanentă.

  5. Base Coat GeLack: Baza necesară pentru aplicarea gelului de construcție sau a ojei semipermanente. Asigură o aderență puternică și protejează unghia naturală de la eventualele decolorări sau degradări.

  6. Top Coat Soak Off: Stratul final pentru o manichiură cu gel perfectă. Protejează culoarea și adaugă un luciu intens, asigurându-te că manichiura ta rezistă timp îndelungat.

  7. Pile Lila Rossa: Setul de pile semilună și romb este ideal pentru pilirea și modelarea unghiilor, atât a celor naturale, cât și a celor false. Pilele au granulații diferite pentru a obține rezultate precise și netede.

  8. Betisoare de lemn: Aceste betisoare sunt esențiale pentru aplicarea și modelarea gelului sau a ojei semipermanente. Fabricate din lemn natural de portocal, sunt rezistente și ușor de manevrat.

  9. Servetele: Setul include 200 de servetele de calitate superioară, perfecte pentru îndepărtarea lacului de unghii, a gelului lipicios sau a ojei semipermanente.

  10. Margareta simplă: Această margareta simplă este utilă pentru expunerea culorilor disponibile și pentru crearea diverselor modele. Este, de asemenea, un instrument excelent pentru exerciții și practică.

  11. Sticker 3D Princess: Stickerurile 3D de calitate premium sunt ușor de utilizat și pot fi aplicate atât pe unghii naturale, cât și pe unghii tehnice. Adaugă un element de design și stil manichiurii tale.

  12. Ulei pentru cuticule în stilou: Acest ulei hidratează și protejează cuticula după realizarea manichiurii, menținând un aspect sănătos al pielii.

  13. Banda decorativă individuală: Cu ajutorul benzilor decorative individuale, poți crea linii colorate și modele unice pe unghii, adăugând un element de originalitate.

  14. Penseta pentru unghii cu vârf drept: Această pensetă fabricată din oțel inoxidabil de înaltă calitate este ideală pentru aplicarea și poziționarea strasurilor și a altor elemente de design.

  15. Carusel cu pietre argintii: Acest carusel conține strasuri deosebite, perfecte pentru a adăuga strălucire și efecte deosebite manichiurii tale cu gel.

  16. Carusel cu decorații colorate: Floricelele colorate din acest carusel sunt ideale pentru a adăuga un aspect vibrant și original manichiurii tale.

  17. Perie de unghii mică: Această perie de unghii mică este perfectă pentru a îndepărta praful după pilirea unghiilor, asigurând un aspect curat și profesional.

  18. Despărțitoare degete: Aceste despărțitoare degete sunt fabricate din burete rezistent și sunt ideale pentru a separa degetele în timp


Detalii

SKU
AMLPAC-SUN1-LR1201-1
Tip
Kit unghii gel

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review