Geanta cosmetice valiza case beauty bag pentru machiaj unghii false

179,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Lucrezi în domeniul beauty şi ai nevoie să îţi organizezi toate produsele şi ustensilele folosite, fără bătăi de cap ? Nimic mai simplu ! Fie că eşti cosmeticiană, make-up artist, hair stylist sau manichiuristă această geantă se va dovedi a fi perfectă pentru tine!
Modelul deosebit de elegant, este special conceput pentru a facilita organizarea tuturor produselor tale cosmetice.
Desfasurata: 37 x 53 x 24 cm | Compacta: 37 x 23 x 27 cm

Explorează o nouă dimensiune a rafinamentului și a stilului cu geanta de makeup "ChicClasp" într-o combinație îndrăzneață de roșu și argintiu. Această geantă redefinește modul în care îți păstrezi și îți transporti produsele de îngrijire și machiaj, oferindu-ți un accesoriu elegant și practic în același timp.

Cu dimensiunile sale spațioase de 32x23x26 cm, "ChicClasp" îți asigură spațiul necesar pentru a păstra toate produsele tale de înfrumusețare preferate. De la rujuri, farduri, pudre, până la pensule, bureți și alte accesorii, această geantă îți oferă o organizare inteligentă și eficientă.

Partea caracteristică a acestei genți este sistemul de închidere cu clapetă și sistem de închidere cu cheie. Clapeta conferă nu doar o notă sofisticată, ci și asigură o protecție suplimentară conținutului tău prețios. Sistemul de închidere cu cheie îți oferă intimitate și siguranță în privința produselor tale de îngrijire.

Designul în nuanțe de roșu și argintiu adaugă un aer de eleganță și îndrăzneală. Această geantă nu este doar un accesoriu de transport, ci și o declarație a stilului tău unic. De asemenea, compartimentele multiple și buzunarele cu fermoar contribuie la organizarea eficientă a produselor tale.

Geanta de makeup "ChicClasp" în nuanțe de roșu și argintiu este alegerea perfectă pentru cei care doresc să-și păstreze produsele de înfrumusețare într-un mod sofisticat și funcțional. Indiferent dacă ești pasionat de makeup sau un profesionist în domeniu, această geantă îți oferă tot ce ai nevoie pentru a-ți exprima frumusețea interioară într-un mod exterior desăvârșit.