Forfecuta cuticule curbata argintie

19,90 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU FA-OG

Descriere

Forfecuta unghii pentru cuticule curbata argintiu One group made in Italy

Indiferent dacă ești un profesionist în domeniul frumuseții sau doar îți place să ai un aspect impecabil, o forfecută pentru manichiură de calitate te va ajuta să obții acest lucru.

Forfecuta cuticule este un instrument esențial în orice trusă de manichiură. Este realizată din metal argintiu și are lame curbate, special concepute pentru a tăia cu precizie cuticulele.

Această forfecută este o soluție perfectă pentru un look impecabil, deoarece ajută la îndepărtarea excesului de piele de pe unghii, conferindu-le un aspect curat și îngrijit. Se folosește prin plasarea cu grijă a lamei curbate sub cuticulă și tăierea cu grijă a excesului de piele.

În timp ce forfecuțele pentru unghii obișnuite sunt adesea suficiente pentru o manichiură de bază, forfecuta cuticule este indispensabilă pentru o manichiură de înaltă calitate și pentru a preveni deteriorarea unghiilor și a cuticulelor. În plus, datorită designului său ergonomic și a lamei curbate, această forfecută este ușor de manevrat și oferă un control precis, astfel încât să poți obține o manichiură perfectă în confortul casei tale.

Detalii