22%

Foarfeca tuns 5.5" Henbor ITALIA Special Line pentru frizerie coafor salon

99,90 RON (TVA inclus) 129,00 RON
Livrare de la 12.90 lei.
Cod produs - SKU SpecialLine

Descriere

  • Forfeca de tuns Special Line este opțiunea ideală atât pentru saloanele de înfrumusețare, cât și pentru utilizare personală. Cu o calitate superioară și un design contemporan și rafinat, această foarfecă oferă o experiență de tuns excepțională.
  • Precizia în tăiere este unul dintre principalele puncte forte ale acestei foarfece. Lamele sale extrem de ascuțite permit realizarea tăieturilor precise și uniforme, oferindu-ți control total asupra stilului dorit. Indiferent dacă este vorba de tunsul părului sau a bărbii, această foarfecă este un instrument de încredere.
  • Confortul în utilizare este un alt aspect esențial al acestei foarfece. Cu un design ergonomic și mâner deplasat, se adaptează perfect mâinii tale, oferindu-ți un control excelent și reducând oboseala în timpul utilizării îndelungate. Protecția de cauciuc pentru degete asigură o prindere sigură și previne alunecarea în timpul tăierii.
  • Rezistența pe termen lung este garantată de calitatea superioară a acestui produs. Cu lamele din oțel inoxidabil AISI420 și o duritate a lamelor de 56HRC, această foarfecă este concepută pentru a rezista în fața utilizării intense. În plus, surubul integrat permite reglarea tensiunii lamelor, asigurându-ți mereu o tăiere precisă și eficientă.
  • Cu dimensiunea de 5.5", această foarfecă este perfect echilibrată și ușor de manevrat. Indiferent de nevoile tale, această foarfecă se adaptează cu ușurință și oferă rezultate remarcabile.
  • Producătorul italian Henbor a creat o foarfecă de tuns care îmbină calitatea, precizia și confortul într-un design contemporan și elegant. Fie că ești profesionist sau utilizezi această foarfecă acasă, vei aprecia performanța excepțională și rezistența pe termen lung oferite de acest produs.

Specificatii:

Maner ergonomic, Surub reglabil, Lungime lama: 5.5 cm, Usor sterilizabil, Confectionat din otel inoxidabil.

Producator: Henbor, Italia.

Detalii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review