Eyeliner cu 2 capete tip carioca cu stampila Floare, Negru

9,90 RON (TVA inclus)
Livrare de la 12.90 lei.

Descriere

Transformă-ți ochii în adevărate opere de artă cu ajutorul Eyelinerului cu 2 Capete Tip Carioca cu Stampilă în formă de Floare. Cu acest eyeliner inovator, vei obține un look spectaculos care adaugă un plus de eleganță și farmec privirii tale.

Eyeliner Dublu - Versatilitate și Precizie

Acest eyeliner oferă două instrumente esențiale pentru a-ți crea cel mai impresionant machiaj pentru ochi. Pe de o parte, ai un liner tip cariocă, perfect pentru a crea linii precise și dramatice pe pleoape. Pe de altă parte, dispui de o stampilă specială în formă de floare, care îți permite să obții un efect cat-eye seducător sau orice alt stil de machiaj dorit.

Cat Eye Perfect - Cu Ochii în Formă de Floare

Eyelinerul tip cariocă este ușor de manevrat și perfect pentru a crea conturul și liniile groase sau subțiri dorite. Stampila în formă de floare adaugă o notă feminină și romantică machiajului pentru ochi. Cu o singură apăsare, vei obține un efect spectaculos care adaugă un plus de farmec și eleganță privirii tale.

Rezistență pe Tot Parcursul Zilei

Acest eyeliner este formulat pentru a rezista pe tot parcursul zilei, fără a se estompa sau a se transfera. Indiferent dacă ești la birou, la o întâlnire sau pe ringul de dans, machiajul pentru ochi va rămâne impecabil. Nu mai este nevoie de retușuri frecvente - vei arăta mereu fabulosă.

Mod de Utilizare Simplu și Eficient

Pentru a folosi eyelinerul tip cariocă, agită-l ușor și apoi desenează linii precise pe pleoape. Pentru stampila în formă de floare, pur și simplu apasă-o ușor pe pleoape în locul dorit. Este atât de simplu încât oricine poate obține un machiaj ochi spectaculos.

Culoarea Perfectă - Negru Intens

Eyelinerul este disponibil într-o nuanță profundă de negru, care completează orice culoare a ochilor și orice nuanță a tenului. Acest negru intens adaugă dramatism și definire ochilor tăi, transformându-i într-un punct focal seducător al machiajului tău.

Un Machiaj de Neuitat

Eyelinerul cu 2 Capete Tip Carioca cu Stampilă în formă de Floare este alegerea perfectă pentru a-ți crea un machiaj de neuitat. Fie că vrei să adaugi un plus de farmec cotidian sau să strălucești la evenimente speciale, acest eyeliner te va ajuta să obții rezultate impresionante.

Detalii

Categorii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review