Deodorant spray Dove Coconut&Jasmine, 150 ml

15,90 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Deodorant antiperspirant spray Dove Coconut & Jasmine, 150 ml

 
• Notele florale si fructate ale acestui parfum asigura o experienta senzoriala placuta
• Protectie eficienta de pana la 48 de ore impotriva transpiratiei, pentru ca tu sa te simti increzatoare 
• 0% alcool care ajuta la reducerea iritatiei pielii
• Contine ¼ crema hidratanta pentru o piele fina si catifelata a subratului
• Ajuta pielea delicata a subratului sa se refaca dupa epilare
 

Inspirat din ritualurile de frumusete ale femeilor din India, noul antiperspirant spray Dove Nourishing Secrets Coconut & Jasmine flower surprinde aroma delicata a unui ritual antic de reparare si hidratare a pielii prin aplicarea uleiului de cocos pe piele. Notele florale si fructate ale acestui parfum asigura o experienta senzoriala placuta, gratie amestecului delicat de petale de iasomie, lacramioara si floare de lotus. Notele de baza sunt orientale si cremoase, imbogatite cu tonuri delicioase de nuca de cocos.
Noul antiperspirant spray Dove Nourishing Secrets Coconut & Jasmine ofera ingrijirea unica Dove cu ¼ crema hidratanta, asigurand 48h de protectie impotriva transpiratiei, pentru o piele a subratului mai fina si mai catifelata.
Instructiuni de utilizare
Pentru a te bucura de cea mai buna protectie intreaga zi dupa dus, asigura-te ca pielea subratului este complet uscata. Agita spray-ul pentru a omogeniza ingredientele de protectie si de hranire. Apoi, tinand bratul ridicat deasupra capului, pulverizeaza produsul timp de aproape doua secunde de la o distanta de aproximativ 15 cm fata de subrat. Este atat de simplu!  

Detalii