Cap Manechin par natural - cap de papusa pentru coafat par natural 55 cm Saten pentru frizerie coafor + 6 Piepteni

289,00 RON (TVA inclus) 319,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU CPSNAT
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Descriere

     Sunteti in pana de idei cadou fetita sau cadou adolescenta? Cauti un cadou fata aniversare, cadou adolescenta zi de nastere, cadou fetita Paste, Cadou Fata Craciun, cadou adolescenta 8 martie, sau multe alte ocazii? Venim cu o sugestie pentru dumneavoastra care va fi apreciata de orice fashionista in devenire.

     Cap Manechin par natural 55 cm saten.

Acest cap papusa coafor cu par natural este realizat din fibra indiana tratata ce imita 100% parul uman natural.

Parul acestui model de manechin cu par natural se aseaza foarte bine. Toate tipurile de coafura pot fi facute cu acest model de papusa pentru a practica diferite modele de coafuri, impletituri.

Acest manechin par natural poate fi prins de masa cu ajutotul suportului ce il are si ii permite acestuia sa fie pozitionat in orice pozitie.

Este permis : tunsul, coafatul intins cu placa la temperaturi mici, crearea diferitor forme de coafura, cocuri, ondulat cu placa la temperaturi mici si aranjarea acestuie in diferite forme.

Nu este recomandata indreptarea sau ondularea parului la temperaturi mari. Placa de par nu trebuie pozitionata pe aleleasi suvite de par mai mult de 5 sec.

La achizitionarea acestui model de cap de manechin cu par natural, se ofera cadou un set de 6 pepteni din carbon pentru coafarea manechinului.

Detalii

SKU
CPSNAT