Cap manechin de coafat pentru salon frizerie coafor, 55 cm, Auriu, cu suport

85,00 RON (TVA inclus) 109,00 RON
Livrare de la 12.90 lei.
Cod produs - SKU CP

Descriere

      Acest manechin de coafat este fabricat dintr-un material sintetic de înaltă calitate, oferind o experiență realistă de coafat. Cu o nuanță de blond auriu, acesta este perfect pentru a experimenta cu diverse tehnici și stiluri de coafat.

      Manechinul de coafat este ideal atât pentru începători, cât și pentru profesioniști, oferind o platformă solidă de antrenament pentru abilitățile de coafat. În plus, acesta poate fi folosit într-un mediu de învățare sau acasă, pentru a exersa diferite stiluri de coafat.

       Fabricat cu atenție la detalii, acest manechin de coafat oferă o textură naturală și o senzație realistă la atingere. Manechinul este prevăzut cu o gamă largă de păr, care poate fi stilizat în diferite moduri, permițând utilizatorilor să experimenteze și să își dezvolte abilitățile de coafat.

      Manechinul de coafat este ușor de utilizat și este prevăzut cu o bază stabilă și reglabilă, care permite utilizatorilor să își poziționeze manechinul într-un mod convenabil pentru coafat.

      Manechinul de coafat este ușor de întreținut și poate fi curățat și spălat cu ușurință. În plus, acesta poate fi folosit repetat pentru a exersa diferite stiluri și tehnici de coafat. Cu o durată de viață lungă și o calitate deosebită, manechinul de coafat este o investiție excelentă pentru oricine dorește să își dezvolte abilitățile de coafat.

       Datorită aspectului său natural și rezistenței sale, acest manechin de coafat este ideal pentru salonul tău de coafură, oferind o modalitate eficientă și practică de a-ți exersa și îmbunătăți abilitățile de coafat. De asemenea, manechinul de coafat poate fi o alegere excelentă pentru oricine dorește să își deschidă un nou salon de coafură sau să învețe mai multe despre coafat.

Detalii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review