Balsam Gliss Ultimate Repair pentru par uscat si extrem de degradat, 200 ml

17,90 RON (TVA inclus)
Livrare de la 12.90 lei.

Descriere

Balsam Gliss Ultimate Repair pentru par uscat si extrem de degradat, 200 ml 

 

 

ULTIMATE REPAIR - Formula ULTIMATE REPAIR ce contine cheratina lichida de 3 x mai concentrata repara chiar si parul foarte deteriorat si reface structura firului.

 

ULTIMATE REPAIR este o gama completa de ingrijire pentru parul foarte uscat si deteriorat. Formula ce contine cheratina lichida de 3 x mai concentrata fortifica parul si ii reda stralucirea.

 

Ingrijire si reparare intensiva, rezistenta si stralucire!
ULTIMATE REPAIR contine cheratina lichida de 3 x mai concentrata, ce ingrijeste si protejeaza parul foarte deteriorat. Aceasta reface structura firului si reduce firele rupte. Parul este fortificat si capata o stralucire intensa.
Formula inovatoare de reparare cu cheratina lichida de 3 x mai concentrata repara parul deteriorat si reface structura firului de par.

 
BALSAM ULTIMATE REPAIR
•  Pieptanare foarte usoara si mai multa rezistenta
•  Reface structura firului de par - pana la 95% mai putin par rupt
 

Pieptanare usoara, repararea parului foarte deteriorat!
Mai multa rezistenta pentru parul uscat si deteriorat: BALSAMUL ULTIMATE REPAIR regenereaza parul foarte deteriorat si asigura o pieptanare foarte usoara.

 

 

Formula speciala cu complex de cheratina lichida de 3 x mai concentrata repara chiar si parul foarte deteriorat si reface structura firului. Aceasta reface structura afectata a firului de par si reduce ruperea parului cu pana la 95%.

 

 

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review