Poze Statie profesionala valiza de make-up machiaj Roz

   
 
Pin It


Statie profesionala valiza de make-up machiaj Roz

Pret: 1.010 RON

Costurile de livrare nu sunt incluse

Statia profesionala portabila de make-up este un produs modern si foarte rezistent, ce se transforma foarte usor din valiza incapatoare si practica, perfecta pentru depozitarea si transportul produselor si instrumentelor de make-up, in statie de make-up complexa, ideala pentru desfasurarea activitatii in salon.


Designul statiei de make-up este inedit, iar compartimentul principal din interior este prevazut cu tavite culisante pentru a asigura pastrarea si transportul in siguranta a produselor si instrumentelor de make-up. Cand sunt extinse, tavitele asigura un spatiu suplimentar de depozitare, iar in timpul transportului, acestea se restrang, inchizand optim compartimentul principal din interior.


Creata dupa ultima tehnologie, statia profesionala portabila de make-up este dotata cu sistem de iluminare ON/OFF care permite reglarea intensitatii luminii si are un consum mic de energie.  Sistemul de iluminare este format din 6 becuri de 40W fiecare.


Caracteristici principale:


- Design ultramodern cu exterior de piele.


- Oginda inconjurata de catre cele 6 becuri.


- Sistem trolley cu rotite, special pentru usurarea transportului.


- Greutate mica a statiei de make-up: 9.6kg.


- Priza inclusa in statie de make-up.


- Interiorul este impartit in 4 compartimente, dintre care unul este prevazut cu 4 tavite culisante care se deschid larg in lateral. In timpul transportului, tavitele se culiseaza si se inchid cu doua usite de sticla.


Dimensiuni ale statiei de make-up:


- inaltime: 55cm;


- lungime: 40cm;


- latime: 21.5cm

0756 526 034 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09:00-19:00

 


Detalii produs


Categorie: Post lucru / Statii make-upProduse similare